Vacature Psychiaters

Psychiaters in Kloetinge Gem Goes

Psychiaters en artsen

Marjolein

Emergis zoekt psychiaters!

Emergis heeft een breed en geïntegreerd aanbod op het gebied van mentale gezondheid en welzijn. In elke regio - Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Oosterschelderegio - bieden we ambulante reguliere zorg in de basis ggz en (hoog)specialistische ggz in de vorm van ambulante behandeling en deeltijdbehandeling. Daarnaast biedt Emergis Zeelandbreed intensieve ambulante ggz zoals FACT, IHT en 24/7 crisiszorg en forensische zorg. Ten slotte hebben we een divers aanbod van outreachende en preventieactiviteiten en zetten we ons in op het gebied van maatschappelijke justitiële dienstverlening, verslavingsreclassering, werkleerbedrijven, maatschappelijke opvang, huiselijk en seksueel geweld en begeleid en beschermd wonen.

In Kloetinge bieden we klinische opnames voor korte of langere tijd voor jeugd, volwassenen en ouderen. Ook vind je er onze ambulante en klinische zorg voor jongeren en volwassenen met een eetstoornis. Deze zorg is in samenwerkingsverband TOPGGz gecertificeerd.

"Emergis is als organisatie volop in beweging met haar nieuwe strategische koers en de visie op positieve gezondheid. Genoeg plannen voor de toekomst!"

Marjolein, Goes

Wat mag je van ons verwachten?

Als je werkt als psychiater bij Emergis maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen.

Wij bieden je:

  • Een platte en laagdrempelige organisatie waar het gewaardeerd wordt wanneer je mee wil denken;
  • Uitstekende administratieve ondersteuning waardoor je je vooral bezig kunt houden met het verlenen van zorg;
  • Ams-regeling ggz;
  • Een uitstekende vergoedingsregeling voor bereikbaarheidsdienst;
  • Maandelijks een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 10% van je bruto maandsalaris over de gewerkte uren.
  • De Zeeuwse economie is sterk en omvat vele grote werkgevers. Emergis heeft goede relaties met hen en bemiddelt eventueel graag om ook voor je partner een passende werkkring in de regio te vinden.

Werk jij mee aan onze droom?

Word jij onze nieuwe collega? En help je mee onze droom te bereiken? Een mentaal gezond en veerkrachtig Zeeland waar iedereen welkom is en mee kan doen. We hebben volop mogelijkheden en denken graag mee in jouw wensen.

Zeeland

Werken in Zeeland

Waar ben je liever: middenin de Randstad of op een rustig zandstrand? In Zeeland kun je er voor kiezen om rustige, brede zandstranden dichtbij je leef- en werkomgeving te hebben. Hier vind je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, om grootse ideeën uit te werken en je balans te vinden. Zeeland is divers; bruisende binnensteden, grote festivals maar ook een prachtige natuur waar je overal binnen een kwartier aan open water staat. Tóch liever naar de grote stad? Rotterdam, Breda, Antwerpen en Brugge zijn dichtbij.

Ralph, directeur

Psychiaters & artsen

Psychiater achterwacht buiten kantooruren

  • Contactpersoon
  • Einddatum 28-6-2024

Psychiaters & artsenFunctie:psychiater
Startdatum:15-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Psychiaters Emergis 15-04-2024

Bekijk ook andere vacatures