Vacature Projectleider WTB

Projectleider WTB in Zierikzee

Over de functie

Ben jij gepassioneerd over techniek en duurzaamheid? Onze opdrachtgever is op zoek naar een gedreven Projectleider Werktuigbouwkunde die zijn/haar expertise wil inzetten voor een duurzame watercyclus. Bij hen draait alles om het zuiveren en waardevol maken van water - van drinkwater voor de maatschappij tot proceswater voor de industrie. Word jij enthousiast van multidisciplinaire projecten en technische uitdagingen? Lees dan verder!

Wat is jouw rol?

De afdeling Projects & Operation Support (P&OS) bij deze opdrachtgever houdt zich bezig met het voorbereiden en uitvoeren van multidisciplinaire projecten voor drink- en industriewater. Als projectleider werktuigbouwkunde ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, ontwerpen, uitvoering gereed maken en het uitvoeren van het werktuigbouwkundige deel van deze projecten. Bij ieder project wordt een team van specialisten samengesteld, waarbij één van de projectleiders of een projectmanager ook de lead heeft over het gehele project. Werkzaamheden waar je aan kan denken zijn:

  • Het maken van werkplanningen, werkbeschrijvingen, calculaties en bestekken;
  • Het opstellen van uitbestedingsvoorstellen en evalueren van de binnengekomen aanbiedingen;
  • Het bewaken van de voortgang van de lopende projecten, begeleiden van de uitvoering en het bewaken van de financiën;
  • Het op orde maken en houden van de projectadministratie en zorgen voor een compleet projectdossier.

Functie eisen

In een projectleider WTB zoeken wij iemand die graag de leiding neemt en het overzicht houdt. Je bent zowel resultaat als klantgericht en weet goed te werken in teamverband. Je hebt je sporen verdient als werkvoorbereider, engineer of (junior) projectleider in de werktuigbouwkunde. Het liefst heb je deze ervaring opgedaan in een industriële setting. In ieder geval bezit jij:

  • Je beschikt over een HBO-diploma Werktuigbouwkunde.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een leidende rol binnen technische projecten.
  • Affiniteit met de nutssector;

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever, sta jij centraal in een omgeving die diversiteit en inclusiviteit viert. Hier is jouw unieke perspectief niet alleen welkom, maar essentieel. Stel je voor dat je elke dag naar werk gaat wetende dat jouw bijdrage direct bijdraagt aan een groter doel: het veiligstellen en duurzaam beheren van onze meest kostbare hulpbron, water. Bij deze opdrachtgever word je deel van een toegewijd team dat voorop loopt in technologische innovatie en duurzaamheidsinitiatieven. Jouw passie voor water en jouw drang naar innovatie vinden hier een thuis. Sluit je bij hen aan en speel een sleutelrol in het veilig en duurzaam leveren van drinkwater. Maak samen met de opdrachtgever een blijvende impact op de wereld.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider WTB die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Werktuigbouwkundig ingenieurs
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 5096
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via david.salomons@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Projectleider WTB Maandag 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures