Vacature Project Assistent Drives

Project Assistent Drives in Tholen

PROJECT ASSISTENT DRIVES

Administratieve opleiding MBO-4

Tholen, Nederland

Tussen de € 2.536,07 en de € 2.828,30 bruto per maand op basis van 40 uur per week


Job description

Als Project Assistent maak je onderdeel uit van het Projectteam Drives en ondersteun je de Project Coördinatoren. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de projecten en zorgt voor de administratieve afhandeling. Door je gestructureerde manier van werken en nauwkeurigheid creëer je overzicht en rust in een dynamische omgeving.
Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn als volgt;
- Zorgdragen voor uitgeprinte technische tekeningen per projectfase voor de collega's in de werkplaats;
- Inscannen van de technische tekeningen per project in het ERP-systeem en deze voorzien van eventuele notities en aantekeningen voor de afdeling Engineering;
- Controleren van de bestellingen per project en (bij)bestellen waar nodig;
- Aanmaken van materiaaluitgiftes in het ERP systeem;
- Up to date houden van het ERP-systeem;
Kortom; jij bent de schakel tussen alle partijen. Je ondersteunt de Project Coördinatoren, levert documentatie aan en onderhoudt contact met leveranciers, klanten en collega's van andere afdelingen. Je houdt toezicht op het proces, behoudt het overzicht én zorgt voor een vlekkeloze administratie.

What are you bringing?

Naast werkervaring in een administratieve functie in een projectenorganisatie, heb je affiniteit met techniek en vind je het leuk om te werken in een technische omgeving. Door jouw prettige manier van communiceren, maakt het je niet uit of je nu met een klant, leverancier of collega in contact bent. Je bewaakt het overzicht waardoor ad hoc schakelen tussen werkzaamheden je niet van je stuk brengt.
Verder heb je;
- Afgeronde administratieve opleiding op minimaal mbo-4 niveau;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Ervaring met het werken met een ERP-systeem, bij voorkeur met Syntess;


What do we offer you?

Van Meer is een sterk groeiend en gedreven familiebedrijf met een internationaal karakter, die haar successen behaald door diverse dynamische teams met toegewijde professionals. Daarnaast is Van Meer een professioneel bedrijf met een informele werkomgeving, waardoor we ook regelmatig leuke personeelsactiviteiten organiseren. Je komt te werken in een modern en licht gebouw met ruime werkplekken en alle nodige faciliteiten om jouw potenties te ontdekken.
Bij Van Meer stimuleren we niet alleen productiviteit, maar ook persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur draait om voortdurende kennisvergroting en biedt volop ruimte om eventuele expertises toe te passen én te vergroten, hiervoor stellen we dan ook diverse scholingsprogramma's ter beschikking. Veiligheid is tevens een belangrijke kernwaarde voor Van Meer. Hierom krijgen collega's via ons 5S-programma de vrijheid om verbeteringen voor te stellen en bij te dragen aan de groei die we uiteindelijk gezamenlijk realiseren.
Verder bieden we je;
• Een hele leuke baan als Project Assistent Drives;
• Een salaris tussen de € 2.536,07 en de € 2.828,30 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
• Reiskostenvergoeding;
• 27 vakantiedagen;
• 13 ADV dagen;
• Smartphone en laptop met zakelijk abonnement;
• Gezellig en informeel team wat jong van geest is;
• Uitgebreid scholingsprogramma;
• Deelname aan personeelsactiviteiten.

About us

Van Meer is een system integrator en serviceprovider van elektrische en mechanische aandrijfsystemen voor verschillende industriesectoren en marine. Onze kernactiviteit is vierledig: we zorgen voor de engineering, de implementatie, het onderhoud en het beheer van elektrische en mechanische installaties en dat gedurende hun volledige levensduur. Het hebben van deze kennis en kunde onder één dak is wat Van Meer uniek maakt.
Onze organisatie is in 1991 opgericht door en vandaag hebben we vestigingen in Nederland en België. We zijn voornamelijk actief in de Benelux en EMEA en zijn specialist op het gebied van:
• Rotating equipment: onderhoud en nieuwlevering van elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, ventilatoren en pompen.
• Drives: nieuwlevering en onderhoud van frequentieomvormers, panelenbouw, aandrijfsystemen en turnkey oplossingen.

Upload supported file (Max 15MB)

PROJECT ASSISTENT DRIVESFunctie:project assistent drives
Startdatum:13-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2536 – 2536
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Meer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Project Assistent Drives Van Meer 13-04-2024

Bekijk ook andere vacatures