Vacature Podoloog

Podoloog in Zierikzee

Schouwen-Duiveland

Wil je weten of we ook zorg zoals podologie, podotherapie of podoposturaal therapie aanbieden bij jou in de buurt? Onze vestiging in 's Gravenpolder heeft al jaren een echte regiofunctie waardoor we als Schouwen-Duiveland u uitstekend kunnen bedienen. Op minder dan 30 kilometer van Zierikzee staat deze schitterende praktijk/ winkel. Hier wordt u geholpen met aandacht voor uw probleem en kennis van het vak. Als u op zoek bent naar een Schouwen-Duiveland ben je bij ons op het juiste adres.

Waarom Schouwen-Duiveland?

Cottelli Podologie en Schoenen is dé Schouwen-Duiveland. Van Brouwershaven tot Bruinisse komen klanten naar ons toe omdat wij een onderscheidende visie en werkwijze hebben. Onze werkwijze rust op de drie pijlers van aandacht, kennis en advies. En dat merk je als klant. Dus als u op zoek bent naar een , maak dan een afspraak met ons en ervaar zelf wat wij anders doen.

Waar bieden we zorg?

Vanuit onze vestiging in 's Gravenpolder mogen we inmiddels al veel mensen helpen uit Schouwen-Duiveland. Onze praktijk voor podologie in Numansdorp is een goed alternatief voor de inwoners van bijvoorbeeld Bruinisse, Nieuwerkerk, Ouwerkerk en Sirjansland.

Als je dus op zoek bent naar een Schouwen-Duiveland zijn wij met deze twee locaties én onze toonaangevende zorg dé podologie praktijk voor jou! Voor meer informatie over podologie, podotherapie of podoposturaal therapie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afspraak maken met ?

Een afspraak maken of contact opnemen voor een vrijblijvend advies bij een kan via ons digitale aanmeldformulier middels de knop 'afspraak maken', telefonisch of gewoon in onze winkel te 's Gravenpolder natuurlijk! 's Gravenpolder ligt op korte afstand van en is uitstekend te bereiken. Wij staan je vriendelijk en vakkundig te woord en zoeken altijd naar een moment dat voor jou het beste past.

  • 's-Gravenstraat 14, 4431 AC, 's-Gravenpolder

  • Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30

    Zaterdag 09:00 - 16:00

Mart Kot

Mart Kot is register- en eigenaar van Cottelli Podologie en Schoenen in 's-Gravenpolder (locatie bij Goes), Cottelli Podologie en Schoenen in Numansdorp (locatie in de Hoeksche Waard) en Cottelli Podologie en Podoposturale Therapie praktijk in Tholen.

Jolanda Kot

Jolanda Kot is mede-eigenaar. Zij staat regelmatig in de winkels en verricht allerlei ondersteunende werkzaamheden.

Jonella Gnanamuttu-Kot

Jonella Gnanamuttu-Kot is de dochter van Mart en Jolanda en onze register- en Podoposturaal therapeut, zij werkt in 's-Gravenpolder.

Hillary Gnanamuttu

Hillary Gnanamuttu is de man van Jonella en onze assistent directeur. Hij verzorgt alle ICT&marketing, voorraadbeheer en assisteert bij de inkoop.

Els Lamain

Els Lamain is onze parttime verkoop-medewerkster in 's-Gravenpolder.

Nellie de Kraker

Nellie de Kraker werkt vanaf het eerste uur in onze winkel in 's-Gravenpolder. Met haar jarenlange ervaring staat zij u deskundig terzijde.

Stefanie Stouten

Stefanie is onze verkoop-medewerkster in 's-Gravenpolder. Zij helpt u met veel enthousiasme en deskundig advies bij de aankoop van onze producten.

Marijke Slingerland

Marijke Slingerland helpt u met veel ervaring en deskundigheid aan de schoenen die u zoekt! Onze 'spin in het web' van het team.

Carlijn in 't Veld

Carlijn in 't Veld is onze register-. Zij is werkzaam in onze praktijken in Numansdorp en 's-Gravenpolder en zo nodig in Tholen.

PODOLOGIE PRAKTIJK NUMANSDORPFunctie:podoloog
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mart Kot Podologie en Schoenen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Podoloog Mart Kot Podologie en Schoenen 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures