Vacature Commercieel Medewerker Junior

Commercieel Medewerker Junior in Yerseke

Deze vacature
in het kort

  • Locatie

    Zeeland

  • Aantal uren per week

    Voltijd

Ben je klaar om de eerste stappen te zetten als junior commercieel medewerker? Bij Zeeuws Zakelijk bieden we een unieke kans aan junior commercieel medewerkers. Hier krijg je de mogelijkheid om jouw talenten in te zetten en tegelijkertijd onze visie te versterken. Samen verleggen we grenzen binnen de IT, internet en telefonie sector.

Ben jij die enthousiaste junior MBO commercieel professional die op zoek is naar een dynamische kans om je vaardigheden te ontplooien en een bijdrage te leveren aan ons team? Is verkopen, overtuigen en klantgericht handelen jouw tweede natuur? Heb je bovendien een sterke affiniteit met ICT en ben je leergierig en klaar om jezelf te ontwikkelen? Dan staan wij klaar met een leuke baan voor jou!

Ben jij al overtuigd? Dan rest er nog maar één ding…. Elkaar ontmoeten!

Nog niet helemaal overtuigd? Lees zeker nog even verder, dan pakken we daarna een kopje koffie om kennis te maken.

Jouw rol: Frisse kracht in een innovatief team

Voordat je gaat solliciteren, wil je natuurlijk eerst weten welke rol op jou wacht.

Je maakt deel uit van ons team van 4 collega's op de binnendienst, waar klanttevredenheid voorop staat. Als enthousiaste junior MBO commercieel professional ben je cruciaal voor onze verkoopafdeling. Samen met de buitendienst draag je bij aan de voortdurende ondersteuning van onze klanten en hun ICT-behoeften. Van IT tot mobiele telefonie, VoIP-telefonie en internet, inclusief hardware, help je klanten met enthousiasme via telefoon, e-mail en aan de balie. Je beheert het volledige orderproces, van offerte tot aftersales, en legt contactmomenten vast in ons CRM-systeem, terwijl je verkopen zelfstandig afhandelt via ons ticketsysteem.

Binnen deze rol speur je proactief naar verkoopkansen, die je samen met onze buitendienst vertaalt naar concrete resultaten. Je houdt de voorraad nauwlettend in de gaten en herkent inkoopmogelijkheden. Met precisie werk je aan onze managed services in verschillende portals en ondersteun je je team bij het voorbereiden van offertes voor de buitendienst. Je onderhoudt actief contact met onze klanten, waarbij je op kennis en vertrouwen gebaseerde relaties opbouwt. Grijp nu deze kans om een waardevolle rol te spelen binnen Zeeuws Zakelijk en solliciteer vandaag nog!

Wat je van ons mag verwachten

Bij Zeeuws Zakelijk heb je een veelzijdige functie met constante variatie. En deze variatie gaat verder dan enkel de werktaken. Naast uitdagend werk en boeiende kwartaalmeetings, creëren we een aangename en gezellige werkomgeving waarbij je regelmatig kunt genieten van informele bedrijfsborrels. Maar dat is niet alles. Wij staan voor groei, niet alleen als bedrijf, maar ook op persoonlijk vlak. We stimuleren jouw ontwikkeling door middel van cursussen en opleidingen.Functie:commercieel medewerker
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1800 – 2200
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zeeuws Zakelijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Commercieel Medewerker Junior Zeeuws Zakelijk 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures