Vacature Physician Assistent PA

Physician Assistent PA in Goes

Zorggroep Ter Weel

  • Grijs, Groen en Gelukkig

Physician Assistent (PA)

Zorg & Welzijn

Locatie Diverse locaties

Aantal uur Uren in overleg

Ervaring 0-5 jaar

Opleidingsniveau Hbo

De functie

Heb jij een passie voor het leveren van hoogwaardige medische zorg aan kwetsbare cliënten? Als Physician Assistant ben jij de sleutelfiguur die de gezondheid en het welzijn van onze cliënten bevordert door middel van diagnose, behandeling en begeleiding.

In deze dynamische rol ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van visites op zowel somatische als psychogeriatrische afdelingen. Je diagnosticeert aandoeningen, voert therapieën uit en evalueert de resultaten. Met jouw scherpe klinische blik stel je indicaties voor behandelingen en onderzoeken, waarbij je mogelijke complicaties proactief identificeert en aanpakt. Je geeft je eigen grenzen aan, bij vragen is er als achterwacht altijd een SO aanwezig.

Het opstellen en uitvoeren van behandelplannen behoort tot jouw kerntaken, waarbij je medische handelingen verricht, specialisme-specifieke medicatie voorschrijft en consulten aanvraagt bij andere zorgprofessionals. Je evalueert voortdurend de effectiviteit van de behandeling, waarbij je indien nodig aanvullende opdrachten verstrekt aan andere betrokkenen in de zorgketen.

Nauwgezette medische verslaglegging is essentieel, en jij zorgt voor een gedetailleerde registratie van behandelingen, medicatie en behandelvoortgang in het patiëntendossier. Daarnaast speel je een cruciale rol in voorlichting over gezondheid en ziektepreventie, waarbij je personeel, cliënten en hun families informeert over medische zorg en behandelingen binnen de ouderenzorg.

Als Physician Assistant draag je bij aan continue verbetering van de kwaliteit van zorg door het initiëren van en bijdragen aan de ontwikkeling van standaardprocedures en protocollen. Bovendien ben je actief betrokken bij diverse overlegvormen, zoals multidisciplinaire overleggen en vakgroepvergaderingen, waarbij je jouw expertise inbrengt en bijdraagt aan besluitvorming.

Sluit je aan bij ons toegewijde team en maak een verschil in het leven van onze cliënten door hoogwaardige medische zorg te leveren en hun welzijn te bevorderen. Samen bouwen we aan een toekomst waarin elke cliënt de zorg en ondersteuning krijgt die hij of zij verdient.

Jouw bagage

 • Je beschikt over het diploma Master PA van een door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) erkende hbo-masteropleiding.
 • Je bent geregistreerd in het BIG register.
 • Je bent geregistreerd in het Kwaliteitsregister van NAPA, voldoet aan de eisen van (her)registratie en voldoet daarmee aan de eisen die de NAPA aan de deskundigheidsbevordering van de PA stelt.
 • Je houdt je op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied
 • Afgegeven Verklaring omtrent gedrag (VOG).
 • Je beschikt over goede vaardigheden in computergebruik.
 • Geduld, empathie en doorzettingsvermogen zijn noodzakelijk in de omgang met cliënten, familie en medewerkers.

Wij bieden

 • Een goed salaris conform de CAO VVT. Als Physician Assistant word je ingeschaald in FWG 65 maximaal € 6.583,78 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd voor 32 tot 36 uur per week.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • De vergoeding van je reiskosten zijn conform CAO VVT.
 • Een goede pensioensregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Meerkeuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld voor het aankopen van een fiets en het uitruilen van reiskosten.
 • Bedrijfsfitness en gratis sporten op de werklocatie.
 • Een prettige werkomgeving met goede begeleiding waarin samenwerking en ondersteuning centraal staat.

Herken je jezelf?

Solliciteer dan vóór 15 juni 2024 Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met op telefoonnummer: of via de e-mail naar

Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Deze vacature verschijnt gelijktijdig in- en extern. Re-integratiekandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. Herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!Functie:physician assistent pa
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6583 – 6583
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgcentrum Ter Weel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Physician Assistent PA Zorgcentrum Ter Weel 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures