Vacature Medewerker Bediening

Medewerker Bediening in Kruiningen

Werken bij Pillows Hotel

Medewerker bediening

in Kruiningen Zijn wij op zoek naar een Medewerker bediening

Inter Scaldes
Inter Scaldes, Latijn voor 'tussen de Scheldes', ligt in de weidse polders van Zeeland tussen de Ooster- en Westerschelde. De provincie en haar wateren zijn onlosmakelijk verbonden met het restaurant. Vanaf november 2023 zal 2-sterrenchef Jeroen Achtien de scepter zwaaien in het vernieuwde Inter Scaldes. Voor Jeroen draait high cuisine om verfijnde balans. Om het vinden van harmonie, met fermentatie als extra uitdaging om ingrediënten in vernieuwde en gedurfde vorm samen te brengen. Ontdek de culinaire complexiteit van nieuwe smaken en texturen, waarbij elk element een beleving op zich is en samen versmelten tot één inspirerende symfonie.

Sinds januari 2023 maken driesterrenrestaurant Inter Scaldes en het luxe bijbehorende Boutique hotel onderdeel uit van de Pillows Hotels collectie.

Wie ben jij?
Ben jij een gastgerichte horecaprofessional met een passie voor luxe? Heb jij oprecht aandacht voor het welzijn van gasten? Haal je er plezier uit om samen met het team een onvergetelijke gastronomische ervaring voor onze gasten te creëren? Kom dan werken bij Inter Scaldes!

Check jouw profiel;

 • Ervaring in de horeca / bediening bij voorkeur bij een restaurant met Michelin-ster.
 • Sterke interesse in uitbreiden van je Hospitality Kennis;
 • Perfecte communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands
 • In staat om zelfstandig te werken.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een geweldige kans om te werken bij een nationaal bekend restaurant met een hoge standaard, waar je zult werken als onderdeel van een team dat streeft naar succes en plezier.

 • Jij mag 10 nachten per jaar tegen een hele kleine prijs in een van onze Pillows Hotels slapen;
 • Aantrekkelijk Friends & Family tarief binnen onze hotelcollectie en restaurants;
 • Een korting van 35% bij al onze Food & Beverage locaties;
 • Gratis Hospitalisatieverzekering voor jou en met een eigen bijdrage voor het gezin;
 • Gezellige collega's die allemaal een passie voor de hotelbranche delen.

Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris wat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring. Ook zijn er mede door onze ambities als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Over Pillows Hotels
Pillows Hotels is een prachtige collectie hotels in Nederland en België, met de ambitie om nieuwe locaties te realiseren in alle grotere Europese steden. Bij Pillows draait alles om onze gasten. Vanaf binnenkomst, leggen we ze volledig in de watten. Wij geloven dat tijd het kostbaarste is wat we hebben, daarom zorgen we dat ieder moment bijzonder is voor al onze gasten.

Monumentale panden met een verhaal, op zes perfect gelegen locaties in Nederland en België. De hotels zijn ingericht als een elegant woonhuis met een eigentijds en tijdloos design en een ingetogen luxe uitstraling.

Enthousiast?
We zijn enorm nieuwsgierig naar jouw ideeën en ambities. Solliciteer via onderstaande link en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Vragen? Stel ze gerust aan via .

Werken bij Pillows Hotels

Werken bij Pillows Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet.

Functie:medewerker bediening
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pillows Hotels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Medewerker Bediening Pillows Hotels 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures