Vacature Keukenmonteur

Keukenmonteur in Sint-Annaland

  • 9,6 uit 426 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

  • Inspiratie

Keukenmonteur

Als keukenmonteur ga je zelfstandig naar onze klanten en monteer je nieuwe keukens met uiterste zorg en precisie. Elke keuken wordt door jou bij de klant op maat gemaakt. Je zorgt voor de aansluiting van de apparatuur en je adviseert de gebruikers over het onderhoud van de keuken.

Mis je relevante werkervaring? Geen probleem, als je leergierig bent en technisch inzicht hebt dan kun je bij ons een interne opleiding tot keukenmonteur volgen.

Sint Annaland, Showroom entree

Interieurverzorg(st)er

Als interieurverzorgster bij zorg je ervoor dat de showroom er altijd perfect uitziet. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de keukenopstellingen, vloeren, keukenapparaten en toiletruimtes. Je werkt in een ontspannen en goede werksfeer, waarbij je alle zon- en feestdagen vrij bent.

Werken bij

Je gaat werken bij in Sint-Annaland, onderdeel van het gezonde familiebedrijf DB KeukenGroep.

Functie:keukenmonteur
Startdatum:27-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ardi Keukens via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Tholen
  2. Keukenmonteur Ardi Keukens 27-02-2024

Bekijk ook andere vacatures