Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst in Sint-Maartensdijk

Ben jij een technisch talent met een passie voor commercie en klantgerichte communicatie? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en meewerken aan de groei van klanten in de koeltechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou
 • Salaris tussen € 3350,- en € 4315,-
 • Werkplek in Sint Maartensdijk
 • Kans op een contract bij het bedrijf!
 • Interne trainingen
Wie ben jij

Als verkoper binnendienst vink jij de volgende punten af!

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding op HBO-niveau of een technische opleiding op MBO-niveau met relevante werkervaring.
 • Nauwkeurigheid, technische kennis, communicatieve vaardigheden en affiniteit met administratieve werkzaamheden zijn jouw sterke punten.
 • Je bent flexibel, oplossingsgericht en hebt een positieve instelling.
 • Kennis van koeltechniek is een pré.
 • Je beheerst het Engels in woord en geschrift, eventueel aangevuld met Frans en/of Duits.
 • Je bent bereid om (interne) opleidingen te volgen.
Wat ga je doen

Als Verkoper Binnendienst bij draag je bij aan het succes van ons verkoopteam voor HVAC/Refrigeration. Je bent verantwoordelijk voor het maken van technisch en commercieel passende offertes en zorgt voor een nauwkeurige registratie in ons CRM-systeem. Je hebt oog voor hoogstaande techniek en weet dit te combineren met een klantgerichte communicatie.

Naast het opvolgen van orders ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. Je biedt ondersteuning aan onze verkopers in de buitendienst en deelt jouw kennis met collega's. Bovendien bouw je sterke relaties op met klanten en werk je samen met diverse interne afdelingen.

Je houdt de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten en deelt deze informatie met je collega's. Als lid van ons verkoopteam in de Benelux rapporteer je aan de VM Leader HVAC/Refrigeration.

Waar ga je werken

Dit bedrijf is gevestigd in Sint Maartensdijk, Nederland, en maakt deel uit van een wereldwijde netwerk. Zij zijn sterk gefocust op groei, met name in de koeltechniek (HVAC/Refrigeration). De Benelux speelt een cruciale rol in de West-Europese markt, en jij kunt een bijdrage leveren aan ons succes. Sluit je aan bij ons team en help ons de koeltechniekmarkt te veroveren!

Sollicitatie

Sluit je aan bij ons team en help ons de koeltechniekmarkt te veroveren! Reageer vliegensvlug! Wij nemen dan zo snel contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Commercieel medewerker binnendienst
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via linda.van.kuijk@tempo-team.nl of 0164 259400. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Tholen
 2. Commercieel medewerker binnendienst Tempo-Team 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures