Vacature Commercieel Binnendienst Medewerker

Commercieel Binnendienst Medewerker in Kats

The Kingfish Company logo

Commercieel Binnendienst Medewerker

Kats

Sales & Marketing - Sales /

Full time /

On-site

Apply for this job

Wil jij de motor zijn achter onze commerciële en logistieke activiteiten?

Stap aan boord bij Kingfish Zeeland als Commercieel Binnendienst Medewerker en ervaar een opwindende rol met een adembenemend uitzicht op de Oosterschelde en de majestueuze Zeelandbrug. Dit is jouw kans om deel uit te maken van ons team terwijl we onze groeiambities waarmaken.


Waarom Kingfish Zeeland?

Kingfish Zeeland is een naam die je niet kunt missen als je over de Zeelandbrug rijdt. In de afgelopen jaren zijn we exponentieel gegroeid, zowel in omvang als in onze productiecapaciteit. En we gaan alleen maar verder: van 1.500 ton naar 3.500 ton Dutch Yellowtail Kingfish per jaar. Maar groei betekent ook meer uitdagingen, en dat is waar jij binnenkomt.


Jouw rol in de schijnwerpers

Als Commercieel Binnendienst Medewerker ben jij de onmisbare schakel tussen al onze commerciële en logistieke activiteiten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gewaardeerde klanten en leveranciers, en je werkt nauw samen met ons Business Development Team en alle afdelingen binnen onze Supply Chain.

Kingfish Zeeland heeft een wereldwijd bereik, dus je communiceert soepel met interne en externe stakeholders over de hele wereld, waarbij uitstekend Engels een must is. Als je meerdere talen spreekt, is dat een groot pluspunt!

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aannemen en verwerken van nieuwe orders, het organiseren van transport en het onderhouden van sterke klantrelaties. Jouw dagen zijn dynamisch en divers, en geen twee dagen zijn hetzelfde.


Wat we van jou vragen

Een HBO werk- en denkniveau

Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Kennis van Duits, Frans, Spaans of Italiaans is een pluspunt.

Flexibiliteit: je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en bent bereid om 's avonds bereikbaar te zijn voor klanten en transporteurs.

Je werkt nauwkeurig, bent oplossingsgericht en kunt goed omgaan met stress.

Multitasking skills: je kunt snel schakelen tussen verschillende taken en bent een echte duizendpoot.

Sterke communicatieve vaardigheden en een goed aanpassingsvermogen.


Wat wij bieden

Een kans om deel uit te maken van ons ambitieuze team in een hypergroeiend bedrijf dat voorop loopt in duurzame aquacultuur.

Veel autonomie in een prettige en flexibele werkomgeving bij een wereldwijd opererend bedrijf.

Een team van fantastische collega's die samen met jou willen groeien!

Klaar om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Solliciteer nu en word een cruciaal onderdeel van ons gepassioneerde team bij Kingfish Zeeland.Functie:commercieel medewerker binnendienst
Startdatum:11-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kingfish Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Commercieel Binnendienst Medewerker Kingfish Zeeland 11-05-2024

Bekijk ook andere vacatures