Vacature Actuarieel Specialist met Beleggingsambitie

Actuarieel Specialist met Beleggingsambitie in Rijswijk Zh

Actuarieel specialist met beleggingsambitie

 • Rijswijk

 • Voltijd

Onze kernwaarden:

Actuarieel specialist met beleggingsambitie

Jouw baan

Zodra jij 's morgens het kantoor binnenstapt, gaan jouw handen al jeuken bij de gedachte dat je je vandaag gaat buigen over de beste beleggingskeuze in een pensioenregeling. Omdat je graag gedetailleerd te werk gaat, kan jij jezelf helemaal verliezen in het maken van analyses en berekeningen. Als actuarieel specialist bij Söderberg & Partners is geen dag hetzelfde! De ene dag buig jij je over een vraagstuk over het oplossen van een pensioenbreuk, terwijl je de volgende dag bezig bent om één van onze tools aan te passen voor een klant. Wij zoeken een creatieve probleemoplosser die 'hongerig' is om alle kennis rondom pensioenen en beleggingen eigen te maken en in te zetten voor onze partners.

Wat ga je doen?

De kenmerken van ieder pensioenproduct krijg jij gegarandeerd boven tafel, want je analyseert productoplossingen en snapt de verschillen als geen ander. Als actuarieel specialist verdiep jij je in pensioenbeleggingen in de tweede, derde en vierde pijler. De inzichten die jij tijdens je analyses opdoet, zet jij in om diverse advies-, reken- en rapportagemodellen, waaronder de S&P Prudentietoets, te optimaliseren en in begrijpelijke taal aan te leveren voor onze partners en klanten.

Natuurlijk ben je niet alleen bezig met het maken van berekeningen en analyses, je bent ook een aanspreekpunt voor klanten die met vraagstukken zitten.

Naast deze dagelijkse werkzaamheden ben je betrokken bij de data- en productoplossingen van Söderberg & Partners die in Zweden worden ontwikkeld voor onze Nederlandse partners. Je helpt in de verfijning en verbetering van de datamodellen en hoe ze kunnen worden in gezet binnen de IT-applicaties van Söderberg & Partners. Je voert test- en controlewerkzaamheden uit bij iedere nieuwe release en koppelt jouw bevindingen terug richting het IT-team.

Je werkt nauw samen in een team van vijf specialisten, waarin ieder zijn eigen rol heeft. Ook heb je vaak contact met IT developers in Zweden. Na een inwerkperiode, vragen wij een grote mate van zelfstandig werken en eigen inbreng.

Onze voorkeur gaat uit naar een dienstverband voor 40 uur per week.

Wie zoeken wij?

Analyses en berekeningen maken, automatiseren en rapportages in elkaar zetten; het is helemaal jouw ding! Programmeren is jou niet vreemd en je weet moeiteloos Office-programma's, zoals Excel in te zetten om processen gemakkelijker te maken. Je bent niet bang om initatief te tonen en werkt graag zelfstandig. Jouw rol in ons relatief kleine team is veelzijdig, er is dan ook een grote behoefte aan eigen inbreng en verfrissende ideeën.

 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met beleggingen en pensioenen;
 • Uiteraard heb jij een perfect gevoel voor cijfers;
 • Je bent analytisch ingesteld en werkt accuraat;
 • Office-programma's zoals Word, Powerpoint en Excel weet jij feilloos in te zetten om iets uit te rekenen en rapporteren;
 • Interesse en/of ervaring met programmeren in Matlab, Python en Excel (of bent bereid om dit te leren), automatiseren van terugkerend werk is jouw ding;
 • Je vindt het fijn om jezelf helemaal te verliezen in het doen van een analyses;
 • Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je hebt een echte 'hands-on-mentaliteit'.
 • Je hebt een relevante afgeronde HBO- of WO-opleiding, (bijvoorbeeld bèta-, ICT- of economische richting);
 • Je bent gemotiveerd om je kennis te vergroten op het gebied van beleggingsoplossingen in de pensioenadviesmarkt;
 • Relevante werkervaring is natuurlijk welkom, maar niet vereist;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar en woonachtig in regio Haaglanden en omstreken.

Wij bieden jou een zelfstandige functie met veel mogelijkheden om mee te groeien in ons bedrijf. Je werkt samen in een team van enthousiaste en hoogopgeleide collega's. Naast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, bonusregeling en reiskostenvergoeding) ontvang je een marktconform salaris welke afhankelijk is van opleiding en ervaring. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jij je werk goed kunt doen en ontvang je een laptop en mobiele telefoon van de zaak. Omdat we zelfstandig werken belangrijk vinden, heb je de mogelijkheid om flexibel én vanuit huis te werken.

Over Söderberg & Partners

Söderberg & Partners is een financieel adviesorganisatie dat snelgroeiend de Nederlandse markt verovert met de gerichte ambitie om één van de grootste financiële adviesbedrijven in Europa te worden. Dit doen we vanuit onze missie: Financieel advies toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen! Ons bedrijf is ontstaan in Zweden en inmiddels ook gevestigd in Noorwegen, Finland, Denemarken en Nederland.

De Söderberg & Partners Group levert adviesdiensten op het gebied van pensioenen, verzekeringen, hypotheken en vermogensbeheer aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Samen met ons team van enthousiaste professionals in Nederland werken we in een internationale omgeving samen om het bedrijf verder uit te bouwen, en niet onverdienstelijk. De jaarlijkse netto-omzet in Nederland bedraagt EUR 150 miljoen en de wereldwijde groepsomzet ligt boven de EUR 600 miljoen.

We realiseren onze groei door succesvolle pensioen- en verzekeringsadviseurs en adviesbureaus aan ons bestaande (partner)netwerk te verbinden en een intensieve samenwerking op te bouwen. We combineren hun vaardigheden, ondernemersgeest en kennis van de lokale marktomgeving met het platform en de volumes van de wereldwijde Söderberg & Partners organisatie.

Laten we praten!

Ben je enthousiast om deze uitdaging met ons aan te gaan? Neem dan contact met ons op.Functie:actuarieel specialist met beleggingsambitie
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Söderberg & Partners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Actuarieel Specialist met Beleggingsambitie Söderberg & Partners 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures