Vacature HR Adviseur Leren & Ontwikkelen

HR Adviseur Leren & Ontwikkelen in Zierikzee

Werken bij SAMAN

HR Adviseur Leren & Ontwikkelen

Zierikzee

32 uur

 • Salarisindicatie: €3.044 - €4.641

Ben jij een ambitieuze HR professional die energie krijgt van het verder ontwikkelen van de talenten van onze superhelden? Heb jij ervaring in leren en ontwikkelen en het inrichten van opleidingsprogramma's?
Als HR Adviseur Leren & Ontwikkelen krijg je de vrijheid om aan de slag te gaan met onze Saman Academie. Hoe tof is het als jij een glimlach op het gezicht van onze superhelden tovert door hen te ondersteunen in hun professionele groei?

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN HR Adviseur Leren & Ontwikkelen

In de ochtend bespreek je met een teamleider een nieuw ontwikkelpad om de vaardigheden van collega's te verbeteren. Vervolgens staat er een afspraak gepland met een consultant van onze online academie. Je wilt namelijk een nieuw leertraject inrichten waarmee collega's snel toegang kunnen krijgen tot relevante leermiddelen. In de middag spreek je met een externe opleider waarmee we intensief samenwerken en evalueer je een lopend maatwerktraject.
Samen met het HR team, dat bestaat uit twee HR adviseurs, twee HR medewerkers, drie recruiters en een manager, werk je aan oplossingen, die je later presenteert aan de directie, management en teamleiders.
Binnen Saman Groep zijn de lijnen kort en werk je dagelijks aan de ontwikkeling en leermogelijkheden voor onze collega's. Je leidt leer- en ontwikkelprojecten en zorgt voor de implementatie en borging van de leeroplossingen.
Kortom: een uitdagende functie waarin je de ruimte krijgt om écht impact te maken binnen de energietransitie!

Dit ben jij

 • Je beschikt over een hbo/wo-diploma op het gebied van HR of aanverwant en bij voorkeur een HR-achtergrond met een paar jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt een passie voor leren en ontwikkelen.
 • Je bent analytisch vaardig, je hebt het vermogen om passend advies te geven én je bent goed in staat om projectmatig te werken.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het opzetten en beheren van leerprogramma's.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je zal de contactpersoon worden voor diverse externe stakeholders.
 • Last but not least: jij vindt het ook reuze gezellig om op maandag met het team bij te kletsen over hoe je weekend was.

Dit ga je doen

Als HR Adviseur Leren & Ontwikkelen ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van leer- en ontwikkelprojecten én van het opstarten, implementeren en borgen van de oplossingen. Je analyseert de ontwikkelbehoeften samen met de andere HR Adviseurs, brengt knelpunten in beeld en optimaliseert leerprogramma's. Je draagt bij aan de verbetering van ontwikkelingsmogelijkheden, zodat collega's energie krijgen van de Saman Academie.
We zien de Academie als één van de pijlers om onze stevige ambitie te kunnen waarmaken, namelijk het uitbreiden van ons marktgebied van Zuidwest-Nederland naar een landelijke dekking in 2027. Daarin word jij een belangrijke spil.
En nog iets leuks: één van onze HR Adviseurs verwacht een mini Superheld in november waardoor jij een deel van haar adviseurswerkzaamheden van oktober tot begin februari zal overnemen. Hierdoor leer je de organisatie snel kennen en kun je je alvast goed voorbereiden op de ontwikkelvraagstukken die leven bij onze leidinggevenden.

Solliciteer door het sollicitatieformulier in te vullen of je motivatie en cv te mailen naar .Functie:hr adviseur leren
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3044 – 4641
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. HR Adviseur Leren & Ontwikkelen Saman Groep 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures