Vacature Verkoper

Verkoper in Tholen

StefMunsters 2022-11-04T13:10:06+01:00

Enthousiaste verkoper

Het beestje moet een naam hebben… Wat je als verkoper écht doet is werken aan langdurige, gezonde relaties met verschillende klanten. Dat doe je door passend advies te geven over onze producten en diensten, maar vooral door erg goed te luisteren naar klant en collega. Praktisch gezien ondersteun je in de winkel, beantwoord je de telefoon, doe je product onderzoek en maak je offertes. Dat allemaal als onderdeel van een enthousiast team dat vooruit wil.

Wij zijn een ervaren technische groothandel. Een totaalleverancier voor de bouw, de industrie en de agrarische sector. Maar tegelijkertijd ook meer dan dat. Veel meer. Want onze kracht, dat wat ons onderscheidt in de markt, zit niet alleen in het assortiment, in de breedte en diepte ervan, maar zit vooral in de dienstverlening. In de service. In alles rondom het assortiment heen.
Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn beschikken we op elk filiaal over een uitgebreide showroom, een interne servicewerkplaats en natuurlijk een enthousiaste groep medewerkers die onze klanten dolgraag het beste advies mogelijk wil geven.

Voor onze vestiging in Tholen zijn we op zoek naar een:

Benodigde kwaliteiten en competenties

We zijn op zoek naar een enthousiast verkoopdier. Iemand die de klant altijd voorop stelt, humor en de gunfactor heeft.

  • Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en zet door, ook als het wat moeite kost.
  • Je bent betrokken, loyaal en verantwoordelijk. Je kunt goed overzicht houden in een hectische omgeving en schiet niet snel in de stress.
  • Je hebt een MBO niveau 4 denkniveau en dus een goed gezond verstand!
  • Je werkt graag zelfstandig maar vindt het ook leuk om in je team te sparren.

Nog in twijfel?

Wordt deze uitdagende baan van jou?

Kun jij niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Then let's get down to business! En laat weten waarom jij de uitstekende kandidaat bent voor deze functie en wie weet zitten we binnenkort al met elkaar rond de tafel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoogstraat 11, 5469 EL Erp


De waardering van www.bjctools.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 691 reviews.Functie:verkoper
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met B.J.C. Tools via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Tholen
  2. Verkoper B.J.C. Tools 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures