Vacature Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker in Sint-Annaland

Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van sales? Geef jij klanten graag een 9+ beleving? Vind je mooie keukens en perfecte designs helemaal het einde? Heb jij ervaring in de verkoop of wil je deze opdoen? Dan is deze baan pérfect voor jou! Lees snel verder wat deze functie jou allemaal te bieden heeft!

Wat bieden wij jou
 • Lekker salaris met bonusregeling! Kassaaa!
 • Focus op verkoop randzaken pakken je collega's op!
 • Uitzicht op een vast contract! Lekkerrr!
 • Mooi pand in St. Annaland met opleidingscentrum!
 • Gezellig en hecht team van collega's!
 • Volop ondersteuning en coaching van het team!
Wie ben jij

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer een klant onze winkel verlaat met hun droomproduct en een glimlach van oor tot oor? Lees dan snel verder of je aan de eisen voldoet!

 • Jouw communicatie met klanten en collega's is zo helder als een zonnige dag!
 • Jij staat natuurlijk klaar om de leukste verkoopdag van de week, de zaterdag, te werken, ook voor de donderdagavond draai jij je hand niet om!
 • Maar wees gerust! Je krijgt genoeg vrije zaterdagen om te chillen en elke zondag is natuurlijk sowieso jouw vrije dag!
 • Jij hebt ervaring in de keukenbranche! Of je ziet het als een avontuur om deze ervaring op te doen!
Wat ga je doen

Als verkoopkunstenaar zorg jij voor de 9+ ervaring van de klanten. Je kijkt verder dan alleen de keuken, je luistert naar de klantbehoeften en smeedt al die ideeën samen tot een schitterend ontwerp! Check hieronder alles wat je op een dag doet als verkoopmedewerker!

 • 'S ochtends check je eerst met je collega's de agenda van die dag!
 • Jouw eerste klant komt binnen, je bespreekt hun wensen en maakt de eerste schetsen!
 • Je plant eventuele vervolgafspraken in en verwerkt de uitgezochte materialen!
 • Yess! Keuken verkocht! Je draagt het dossier over aan je collega die verder alle randzaken tot aan de installatie oppakt!
Waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevend mkb-bedrijf in de keukenbranche! De familiaire sfeer naar zowel collega's als klanten is hier ontzettend belangrijk! Het avontuur van jouw nieuwe werkgever begon al in 1991 vanuit de auto, recht naar de huiskamers van de klanten! Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een stevig familiebedrijf met maar liefst 8 vestigingen verspreid over heel Nederland, en meer dan 300 enthousiaste medewerkers die zich met hart en ziel inzetten. Van verkoop in de showroom tot nazorg na de montage, zij regelen het allemaal met de "afspraak is afspraak"-mentaliteit. Bij deze werkgever voelt het als thuiskomen. Warmte, betrokkenheid, en een echte familiegeest staan centraal. Zij streven niet alleen naar tevreden klanten, maar ook naar gelukkige medewerkers. Wil jij binnenkort deel uitmaken van dit gezellige team?

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel en hopelijk heten we je welkom aan boord van deze culinaire reis!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:commercieel technisch adviseur
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via anass.mosati@tempo-team.nl of 0164-259400. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Tholen
 2. Verkoopmedewerker Tempo-Team 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures