Verkeersbesluit herinrichting Molenvlietsedijk en aanleg derde ontsluiting Tholen

Aanvraag voor verkeersbesluit

I.door middel van het plaatsen van zebramarkering en door plaatsing van borden (L02-F) van bijlage I van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens, een voetgangersoversteekplaats aan te leggen bij de rotonde Molenvlietsedijk/Zoekweg en bij de rotonde Molenvlietsedijk/Eeweg en tevens op de Molenvlietsedijk ter hoogte van de Burg. Van Berchemstraat, ter hoogte van de Hoogaarsstraat en ter hoogte van de Mossellaan; II.door plaatsing van borden G12-A van bijlage I van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens, het verplichte fiets/bromfietspad, aan te geven; III.door plaatsing van borden G11 van bijlage I van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens, het verplichte fietspad aan te geven; IV.door plaatsing van borden B06 van bijlage I van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens, in combinatie met haaientanden de voorrangsregels aan te geven; V.door plaatsing van borden B04 en B05 van bijlage I van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens wordt de voorrang van de Molenvlietsedijk aangegeven; VI.door plaatsing van borden A01-30-ZB, A01-50 en A-01-60-ZB van bijlage I van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens de toegestane snelheid aan te geven op het gehele traject; VII.door plaatsing van borden D01 van bijlage I van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens de rijrichting op de rotonde aan te geven; VIII.door het plaatsen van D02-RO+BB22 van bijlage I van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens de rijrichting bij het naderen van de rotondes aan te geven; IX.dit besluit in afschrift toe te zenden aan de politie eenheid Zeeland-West-Brabant.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Tholen. Bekijk alle Bekendmakingen Tholen in .

https://tholenkrant.nl/bekendmakingen-tholen/

Deel dit bericht:

Redactie Tholenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Tholenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Tholen.

Gerelateerde berichten