Vacature Stratenmaker

Stratenmaker in Wemeldinge

STRATENMAKER

Leuk dat je deze vacature opent!

We heten je van harte welkom bij ons bedrijf! Nutswerk is gespecialiseerd in het aanleggen en monteren van kabels en leidingen. Zo leggen we nieuwe waterleidingen, voorzien we nieuwe huizen van stroom en water en doppen we gas af bij sloopwoningen.

Ons veelzijdige team bestaat uit grondwerkers, kraanmachinisten, elektromonteurs, gas- en waterfitters, een boorploeg, chauffeurs, uitvoerders, werkvoorbereiders en administratieve medewerksters.

Door de enorme veelzijdigheid in ons vakgebied kun je bij ons veel leren!

Omdat wij op dit moment hard groeien zijn we op zoek naar gemotiveerde mensen.

Zo hebben we ruimte voor een zelfstandige STRATENMAKER.

Zoals je kunt lezen in het bovenstaande stukje, mist er in ons team nog een stratenmaker! Daarom zijn wij op zoek naar jou!
Als stratenmaker zorg je ervoor dat een project netjes wordt afgewerkt. Een heel belangrijke taak dus! Aan jou de uitdaging om het werk zo achter te laten dat het niet te zien is dat wij hier een nieuwe kabel hebben gelegd. Je gaat meestal zelfstandig de projecten af en zorgt er dan voor dat de stenen volgens het originele patroon worden teruggelegd.

Wat werken bij Nutswerk voor jou kan betekenen: - Je werkt in een hecht team waar iedereen voor elkaar klaar staat - Je mag mee naar onze personeel uitjes (en die zijn echt leuk!)) - Je krijgt bij ons veel kansen om door te groeien - We betalen je (vervolg)opleiding - We hanteren salaris en vakantiedagen volgens de bouw-cao - Het is ook mogelijk om als ZZP'er bij ons te komen werken

Wat Nutswerk van jou verwacht: - Je hebt je stratenmaker diploma - Je hebt ervaring of affiniteit met kabels en leidingen - Je hebt je rijbewijs - Je hebt een VCA-diploma of je wilt deze graag halen - Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken - Je spreekt goed Nederlands

Solliciteren?
Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf als onze stratenmaker, stuur ons dan je CV met motivatie naar .
Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.Functie:stratenmaker
Startdatum:13-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nutswerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Stratenmaker Nutswerk 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures