Sinterklaas en Piet bezoeken heel wat kinderen: `Maaaam, ik heb een pepernoot`

Sinterklaas en Piet bezoeken heel wat kinderen: `Maaaam, ik heb een pepernoot`

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Tholen en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

PZC heeft het volgende bericht gedeeld op 2023-12-03 20:06:00:  Tholen - ,,Ik heb een pepernoot, maaaam. Ik heb een pepernoot.” De tweejarige Lorin gilt van blijdschap en houdt haar knuistje stijf dichtgeknepen. Daarin zit het lekkers dat ze van Piet heeft gekregen die net met Sinterklaas over de drempel is gestapt..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van PZC.

Deel dit bericht:

Redactie Tholenkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Tholenkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. Sinterklaas en Piet bezoeken heel wat kinderen: `Maaaam, ik heb een pepernoot`

Nog meer externe nieuwsberichten