Vacature Operator

Operator in Tholen

Operator Coatlijn

Profiel

  • MBO denk- en werkniveau
  • Zelfstandig
  • Ervaring met stralen en/of coaten van materialen
  • Eventueel beschikbaar voor 2 ploegendienst maandag t/m vrijdag

Functie


Zoek je uitdaging in het geautomatiseerd coaten en verduurzamen van onze entresolvloeren dan past deze functie helemaal bij jou. We zoeken een energieke, vrolijke en stressbestendige Operator. Onze coatlijn is nieuw sinds oktober 2021. Je werkzaamheden zijn het ordergericht ophangen van producten, poedercoaten, afhalen van de lijn en verpakken. Als Operator werk je in een team aan onze geautomatiseerde coatinglijn. Je stelt de machines in, zorgt voor kleurwisselingen en voorziet in het wekelijks onderhoud. De functie biedt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van interne training en indien nodig cursussen.
Zoek niet verder als je op zoek bent naar een uitdagende functie waarbij je aan de slag kan in een leuk team van coatafdeling!

Klaar voor een nieuwe uitdaging?


Op onze afdeling werk je in een team van 7 collega's. We zijn collegiaal en maken de klus met elkaar af. We werken normaal gesproken van 6.00u tot 15.00u. Ben jij gemotiveerd en collegiaal? Dan kunnen we je alles leren over onze moderne coatafdeling.

Shiftleader Production

Worden dit jouw nieuwe collega's?


Het team Production werkt gezamenlijk aan ons eindproduct: de entresolvloer! Er wordt aan verschillende onderdelen gewerkt.
Coating: de kolommen worden schoongemaakt en daarna gespoten in iedere gewenste kleur. De Operators bedienen de geautomatiseerde coatinglijn en zorgen voor wekelijks onderhoud.

Reageren?


Heb je inhoudelijke vragen over het werk? Bel met () op .
Heb je vragen over de vacature? Bel Bert Schot (Manager Production) op .
Sollicitaties ontvangen wij graag op .

Functie:operator
Startdatum:24-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Profielnorm via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Operator Profielnorm 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures