Vacature Nachtchauffeur CE

Nachtchauffeur CE in Halsteren

Nachtchauffeur Bloemen en Planten.

Als toegewijde partner van onze opdrachtgever, met een passie voor nachtelijke avonturen en een liefde voor transport, kun je nu deel uitmaken van ons team en jouw logistieke vaardigheden inzetten voor de bloemen- en plantensector! We zijn namens onze gewaardeerde opdrachtgever op zoek naar een ervaren Nachtchauffeur om bij te dragen aan het succes van hun bedrijf in Numansdorp door hun prachtige ladingen af te leveren - allemaal onder het sterrenlicht.

Wat maakt jouw rol speciaal:

• Bloemrijke nachtelijke escapades: Je zorgt ervoor dat bloemen en planten keurig en op tijd worden afgeleverd, en dit gebeurt voornamelijk in de late middag tot in de nacht.           

• Internationaal rijden: Naast ritten in Nederland, steek je de grens over en bezorg je bij klanten in Nederland, België en net over de grens in Duitsland, terwijl de wereld slaapt.

Wat bieden wij jou:

• Een bloeiende carrière onder de maan en sterren: Werk in een groeiende sector met kansen voor persoonlijke ontwikkeling tijdens de nachturen.                                                       

• Nachtelijke voordelen: Geniet van een concurrerend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw nachtritme.

Interesse? We horen graag van jou! Grijp deze kans en bel ons direct op 076-3037777. Als bellen niet jouw voorkeur heeft, stuur dan je cv naar breda@iqselect.nl. Laten we samen de weg verkennen die naar een kleurrijke toekomst in de nacht leidt en jouw rol als Nachtchauffeur Bloemen en Planten naar nieuwe hoogtes tilt!Functie:Chauffeur CE, Nachtchauffeur CE
Startdatum:06-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via breda@iqselect.nl of 076-3037777. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Nachtchauffeur CE IQ Select 06-04-2024

Bekijk ook andere vacatures