Vacature Managementassistent / Directiesecretaresse Binnen

Managementassistent / Directiesecretaresse Binnen in Kloetinge Gem Goes

Wil jij je organisatorische vaardigheden ontwikkelen middels een uitdagende stage als managementassistent / directiesecretaresse binnen de dienst Mens, kwaliteit & ontwikkeling (MK&O)? Lees dan verder!

Wat ga je doen

Als stagiair ondersteun je de dienst MK&O van Emergis. Je gaat je in ieder geval bezig houden met:

 • Het uitvoeren van opdrachten in het kader van je opleiding.
 • Het ondersteunen van de collega's bij de dagelijkse werkzaamheden, denk hierbij aan secretariële, organisatorische en administratieve werkzaamheden.
 • We kijken samen met jou waar je interesse ligt en stemmen zoveel mogelijk jouw werkzaamheden hierop af.
Samen aan de slag

Een stage als managementassistent / directiesecretaresse biedt jou de mogelijkheid om deel uit te maken van energieke en gedreven teams, waarin jij jouw organisatorische talenten volop kunt benutten. Je krijgt de kans om in de praktijk te ervaren wat er komt kijken bij deze functie. Je zult meedraaien binnen de dienst MK&O en taken oppakken die passen bij jouw niveau en interesses. Zo kun je ervaring opdoen in een dynamische en veelzijdige werkomgeving en kun je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van managementondersteuning.

Wat mag je van ons verwachten

Als je stagiair bent binnen de dienst MK&O maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een interessante stageplaats binnen leuke teams.
 • Een gedegen inwerktraject en begeleiding door ervaren collega's.
 • De mogelijkheid om je inhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
 • Een stagevergoeding conform de cao GGZ.
Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je volgt een opleiding in de richting managementassistent, directiesecretaresse of office management op ten minste mbo 4 niveau.
 • Je hebt affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg.
 • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en enthousiast.
 • Je bent proactief, neemt initiatief en durft keuzes te maken.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Werk jij mee aan onze droom?

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland? Dat kan!

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Margitta - Meerman (teamleider PO&O) via .Functie:directiesecretaresse managementassistent
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. Managementassistent / Directiesecretaresse Binnen Emergis 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures