Vacature KCC en Receptie medewerker bij de gemeente

KCC en Receptie medewerker bij de gemeente in Tholen

Bedrijfsomschrijving

Aethon verbindt al meer dan 18 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Aelite, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Aelite detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.  Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Aelite kijken graag met je mee.

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Aelite vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.

Functieomschrijving

Word jij er blij van om anderen verder te helpen en woon je in de omgeving van Tholen en Bergen op Zoom? Volg je op dit moment een hbo of wo-opleiding of ben je afgestudeerd, werk je graag op basis van een 0-urencontract en zoek je naar een boeiende parttime baan voor bijvoorbeeld naast je studie? Lees dan verder!

Als Front- en Backoffice medewerker fungeer je als het eerste aanspreekpunt voor inwoners en bedrijven die vragen, verzoeken, klachten of problemen hebben met betrekking tot de diensten en producten van de gemeente. Jij zorgt voor een passend antwoord dat aansluit op de situatie van de betreffende inwoner of organisatie.

Je kunt diverse vragen verwachten, zoals bijvoorbeeld afspraken maken voor een nieuw paspoort of het verkrijgen van een gehandicaptenparkeerkaart. Je maakt gebruik van de kennisbank en andere systemen om het juiste antwoord op te zoeken en je administratie bij te houden. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan kun je je collega's om hulp vragen; zij assisteren je graag. Op deze wijze ben je gedurende de dag bezig met een verscheidenheid aan telefoongesprekken en sta je in contact met mensen die naar de gemeente toe komen.

De gemeente is opzoek naar iemand die minimaal twee doordeweekse dagen beschikbaar is en die het prima vindt om wekelijks afwisselend tussen de 8 en 20 uur te werken.

Functie-eisen
 • Je bent communicatief sterk - je hebt de hele dag interactie met diverse inwoners;
 • Je gaat oplossingsgericht te werk;
 • Wekelijks ben je minimaal twee volledige werkdagen (16 uur) beschikbaar en je vindt het geen probleem om op basis van een 0-urencontract te werken;
 • Je volgt momenteel een hbo of wo-opleiding of je hebt deze afgerond.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een bruto uurloon vanaf €16,69, inclusief vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt;
 • Ondersteuning van een Pool Manager;
 • Relevante werkervaring, opleidingsmogelijkheden en trainingen.
Ben je nieuwsgierig of heb je vragen naar aanleiding van deze functie? Laat je gegevens achter via de 'Solliciteer!'-knop en regel zelf een telefonische kennismaking met onze recruiters. Hopelijk tot snel!

Functie:Verpleegkundigen met hogere opleiding
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2890 – 2890
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aethon via casper.groenewegen@aethon.nl of 088 035 1500. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures tholen
 2. KCC en Receptie medewerker bij de gemeente Aethon 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures