GEMEENTEBLAD Melding op grond van het Activiteitenbesluit aan Tichelaarsweg 4 te Tholen

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Wet milieubeheer kennisgevingBurgemeester en wethouders van Tholen maken bekend dat zij de volgende melding op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer hebben ontvangen voor de inrichting gelegen aan de Tichelaarsweg 4 te Tholen in verband met:• het in gebruik nemen van een nieuwe werktuigenbergingU kunt geen bezwaar maken of beroep aantekenen tegen een melding in het kader van het Activiteitenbesluit. Ook is het niet mogelijk bezwaar te maken tegen deze mededeling. Wanneer u de stukken over deze melding wilt bekijken, kunt u contact opnemen met een medewerker van de RUD Zeeland, tel. 0115-745100. Ook kunt u hier terecht voor een mondelinge toelichting en kopieën van de stukken.De melding is geregistreerd onder kenmerk: Z2024-00029792

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Tholen. Bekijk alle Bekendmakingen Tholen in Tholen.

https://tholenkrant.nl/bekendmakingen-tholen/

Deel dit bericht:

Redactie Tholenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Tholenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Tholen.

Gerelateerde berichten