Fatsoen staat voorop bij afzwaaiend CDA`er Ad Pijnen: `Soms schaam ik me dat ik in de politiek zit`

Fatsoen staat voorop bij afzwaaiend CDA`er Ad Pijnen: `Soms schaam ik me dat ik in de politiek zit`

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Tholen en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

PZC heeft het volgende bericht gedeeld op 2023-11-27 14:36:00:  Tholen - In roerige politieke tijden en met een wereld die in brand staat, zwaait Ad Pijnen af als oudste raadslid in Woensdrecht. Een emotioneel afscheid. Meer nog dan het wegzakken van ´zijn´ CDA doet de polarisatie tussen mensen hem zeer..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van PZC.

Deel dit bericht:

Redactie Tholenkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Tholenkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. Fatsoen staat voorop bij afzwaaiend CDA`er Ad Pijnen: `Soms schaam ik me dat ik in de politiek zit`

Nog meer externe nieuwsberichten