Vacature Collega

Collega in Bergen op Zoom

|

Versteden logo fiberglass piping

|

Versteden logo fiberglass piping

Kom ook werken bij Versteden

Wij zoeken collega's voor ons Dream Team!
Voor onze moderne productielocatie in Bergen op Zoom zijn we op zoek naar medewerkers voor in de werkplaats en montage op locatie

We maken een gezonde groei door en zijn daarom continue op zoek naar nieuwe medewerkers. Met de juiste mentaliteit uiteraard: gemotiveerde aanpakkers, doorzetters die graag de handen uit de mouwen steken en net dat ene stapje extra willen zetten.

Wil jij een goede baan met gemotiveerde collega's? Wil jij jezelf ontwikkelen en investeren in jouw toekomst? Kom dan werken bij de beste werkgever van Bergen op Zoom: Versteden.

Ons Dream Team:
Als werkgever zijn we flexibel en bieden we onze mensen goede arbeidsvoorwaarden aan met duidelijke opleidings- en carrièremogelijkheden. Wij zijn tevreden en kunnen succesvol blijven als ons Dream Team zich thuis voelt op de werkplek, zich gewaardeerd voelt en elke dag gemotiveerd weer naar Bergen op Zoom komt. Dat is voor ons belangrijk en daarom zoeken wij jou!

In het kort:

  • Ons Dream Team begint om 7:30 uur en we sluiten om 16:00 uur de dag af.
  • We starten met een goede introductie en we leiden je stap voor stap op in de werkplaats. Hierbij maak je ook kennis met de montage van onze producten op locatie/bij de klant.
  • Uiteraard krijg je alle tools (zoals persoonlijke beschermingsmiddelen) die je nodig hebt om je werk goed, veilig en gezond uit te voeren.
  • Je krijgt een goed salaris. Overwerk wordt goed betaald.
  • Ons Dream Team bestaat uit collegiale mensen en het werken is gemoedelijk. Hier worden wij blij van!

Zie jij een plek in ons Dream Team wel zitten? Samen werken met gemotiveerde, gezellige collega's en werken bij een bedrijf met groeimogelijkheden? Solliciteer dan meteen!


PIONIERS IN GEAVANCEERDE GLASVEZELVERSTERKTE LEIDINGSYSTEMEN

  • Versteden Fiberglass Piping

Versteden bv - Conradweg 8 - 4612 PD Bergen op Zoom - Tel:Functie:collega
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Versteden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Collega Versteden 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures