Vacature Bouwkundig Werkvoorbereider / Tekenaar

Bouwkundig Werkvoorbereider / Tekenaar in Nieuwerkerk

In de rol van Bouwkundig Werkvoorbereider / Tekenaar ben je een cruciale schakel in het bouwproces. Je draagt zorg voor een vlekkeloze voorbereiding en uitwerking van bouwprojecten, waarbij je gebruikmaakt van 3D-modellering in REVIT. Je werkt samen met een team en andere bouwpartners om een optimaal resultaat te bereiken voor projecten in diverse sectoren, zoals agrarische bouw, utiliteitsbouw, woningbouw en industriebouw. Je takenpakket is divers en omvat onder andere het uitwerken van bouwtechnische details, het onderhouden van contacten met alle betrokken partijen en het verzorgen van de inkoop van materialen.Functie:Bouwkundig Werkvoorbereider / Tekenaar
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. Bouwkundig Werkvoorbereider / Tekenaar Eminent Groep 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures