Vacature Allround Productie Specialist

Allround Productie Specialist in Sint-Annaland

Allround productie specialist voor gasanalyse en gas meetsystemen

 • Project Glitch

Allround productie specialist voor gasanalyse en gas meetsystemen

Gewenste profiel


 • MBO techniek bv. elektronica/ mechatronica of gelijkwaardig
 • Voert testen en reparaties uit
 • Bouwt test opstellingen in overleg met de engineering
 • Levert kwaliteit, is zeer precies
 • Kennis van gas meetsystemen wordt bij EMS geleerd
 • Samenwerken met team van technisch specialisten
 • Inventief/ leergierig, denkt buiten bestaande kaders
 • Representatieve, autonome en nauwkeurige werkhouding
 • Kennis, affiniteit en ervaring met bedrading, elektronica en techniek
 • Werkt zelfstandig of communicatief in teamverband
 • Klantgerichte werkhouding, autonome aanpak, gaat voor kwaliteit

Functieomschrijving
In de dagelijkse werkzaamheden verzorg je test- en reparatiewerkzaamheden. Je bent in staat om hardware- en softwareproblemen te herkennen en op te lossen. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens vaste procedures. Voor nieuwe producten ontwikkel je samen met de engineering nieuwe test opstellingen. Deze testopstellingen ontwerp je, bouw je op en ga je toepassen. Dit doe je in een team met meerdere collega's. EMS is bezig met de ontwikkeling van nieuwe gasanalyse systemen en je wordt al in een vroeg stadium betrokken bij deze ontwikkeling om parallel aan het proces de test opstellingen te ontwerpen, op te bouwen en in bedrijf te nemen. De bouw en ingebruikname van deze systemen kan enkele weken tot maanden in beslag nemen. Dit werk moet secuur en zeer precies worden uitgevoerd. Tevens moet je gevoel hebben voor het materiaal en de kennis van het gebruik van het juiste tooling. De werkzaamheden zijn heel divers. Zo kan het werk (o.a.) bestaan uit het vervangen van kleine sensoren en onderdelen voor het dagelijks onderhoud tot het volledig testen van gas meetsystemen en kalibratiesystemen. Voordat deze systemen naar de kalibratie afdeling gaan, keur je de systemen goed en ben je verantwoordelijk voor het aangeleverde resultaat naar de volgende productiefase.
Environmental Monitoring Systems (EMS) BV
EMS produceert en vermarkt geavanceerde systemen voor gasmetingen in de chemische- voedsel- en agrarische industrie. EMS werkt vanuit het principe: " Technology meets nature." De evolutie van de technologie veroorzaakt een verslechtering van de omgeving. Echter kan met de nieuwste technieken hiervoor oplossingen en verbeteringen worden geboden. De basis van de ervaring is gelegd in 2002 in de voedingsindustrie.

EMS is een high-tech gedreven onderneming waar gasmeetsystemen worden ontwikkeld, geproduceerd en verkocht aan de agrarische- en voedselindustrie. EMS ontwikkelt hiervoor sensoren, elektronica en mechanica. EMS heeft afdelingen zoals elektronica ontwikkeling, elektronica productie, fijnmechanische engineering, draai- en freesafdeling, software-afdeling en een laboratorium.
Onderzoek, productontwikkeling, productie en verkoop van deze gas- en stof meetsystemen worden in eigen beheer of onder regie uitgevoerd. De meeste producten vinden op de markt hun weg onder de merknaam MACView®.


We hebben de ambitie de komende jaren verder te groeien met de nieuwe producten die op dit moment worden ontwikkeld en in de markt worden uitgerold.
Ons bedrijf wordt gekenmerkt door een goede en open sfeer. Salariëring en arbeids-voorwaarden zijn marktconform. We verwachten verder uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en een autonome, analytische en kritische werkhouding.

Neem vrijblijvend contact op of stuur sollicitaties met C.V. naar onderstaand adres of neem contact op via de contactpagina van de website.Functie:productie specialist
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Environmental Monitoring Systems (EMS) via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Tholen
 2. Allround Productie Specialist Environmental Monitoring Systems (EMS) 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures