Aanvraag watervergunning voor het aanbrengen van een dam met duiker voor een inrit in plan Welgelegen Tholen

Aanvraag voor bouwvergunning

Waterschap Scheldestromen heeft een aanvraag voor een watervergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het aanbrengen van een dam met duiker voor een inrit in plan Welgelegen Tholen. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer VOS3326. Waarom publiceert het waterschap dit bericht? Een watervergunning wordt bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt het waterschap een besluit over de aanvraag van de vergunning? Waterschap Scheldestromen heeft de aanvraag voor een watervergunning ontvangen op 14 december 2023. Het waterschap neemt daarover waarschijnlijk voor 8 februari 2024 een besluit. Het besluit wordt gepubliceerd door het waterschap met een nieuw bericht. Meer informatie? Indien u meer informatie wenst over de aanvraag kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088 - 2461000.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Tholen. Bekijk alle Bekendmakingen Tholen in .

https://tholenkrant.nl/bekendmakingen-tholen/

Deel dit bericht:

Redactie Tholenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Tholenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Tholen.

Gerelateerde berichten