Vacature (Lasrobot) Operator

(Lasrobot) Operator in Tholen

(Lasrobot) Operator

Profiel

  • MBO+ denk- en werkniveau;
  • Zelfstandig;
  • Tekening lezen;
  • Eventueel beschikbaar voor 2 ploegendienst van maandag t/m vrijdag.

Functie


Zoek je uitdaging op het snijvlak van metaalbewerking en automatisering, dan past deze functie helemaal bij jou. Als Operator bedien je zelfstandig één van onze geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines. Je wordt intern multifunctioneel opgeleid zodat je uiteindelijk zowel onze automaatzaag, pons/knip/boorstraten en lasrobots kunt bedienen. Aan de hand van tekeningen maak je de producten. Je stelt de machines in en voorziet in het wekelijks onderhoud. De functie biedt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot robotprogrammeur door het volgen van cursussen.

Multifunctioneel opgeleid


Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Profielnorm beschikt in Tholen over twee fabrieken en voor een van deze fabrieken zijn wij op zoek naar een nieuwe (Lasrobot) Operator. Wij zorgen ervoor dat je intern multifunctioneel wordt opgeleid. Mogen we jou binnenkort ontmoeten en misschien wel toevoegen aan ons team?
Bert Schot
Manager Productions

Worden dit jouw nieuwe collega's?


Het team Production werkt gezamenlijk aan ons eindproduct: de entresolvloer! Er wordt aan verschillende onderdelen gewerkt.
Profileren/rollforming: de profielen worden op maat gemaakt en bewerkt. De Operators bedienen de geautomatiseerde walslijn en zorgen voor wekelijks onderhoud.
Constructie/construction: aan de hand van tekeningen worden verschillende producten (zoals grondplaten, trappen, leuningen) samengesteld en/of bewerkt. De Operators bedienen de automaatzaag, pons/knip/boorstraten en lasrobots.

Arbeidsvoorwaarden


Profielnorm maakt deel uit van de PRN Group, valt onder de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijven en heeft goede (pensioen)voorzieningen.

Reageren?


Sollicitaties ontvangen wij graag op .

Functie:lasrobot operator
Startdatum:24-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Profielnorm via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Tholenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de tholenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures tholen
  2. (Lasrobot) Operator Profielnorm 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures